Βαλένθια – Μπέτις 1-2: Ο Ίσκο δημιουργούσε, ο Αγιόθε Πέρεθ εκτελούσε

Η Μπέτις είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο εγκλωβίζοντας τη Βαλένθια που δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις. Μία και μοναδική ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις με τον Τούρκο στόπερ Ετσκακάρ. Η Μπέτις με μαέστρο τον φετινό της MVP, Ίσκο, κατόρθωσε να κάνει το παιχνίδι της και να σκοράρει με τον Αγιόθε Πέρεζ, μετά από ασίστ του Ίσκο (0-1, 19ο λεπτό).

Η Μπέτις παραλίγο να βάλει και δεύτερο γκολ όμως το σουτ του Φορνάλς σταμάτησε

στο δοκάρι και στη συνέχεια ακυρώθηκε το γκολ του Μπακαμπού για φάουλ στον Μαμαρντασβίλι….Η Βαλένθια στο αμέσως επόμενο λεπτό κέρδισε πέναλτι με τον Μιράντα να μαρκάρει αντικανονικά τον Ούγκο Ντούρο. Ο Πεπέλου με το 5ο φετινό του πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 στο 66ο λεπτό. Η Βαλένθια έδειχνε ικανή να γυρίσει και το ματς, αλλά η Μπέτις με τον Αγιόθε Πέρεθ να σκοράρει νέο γκολ (1-2, 77ο λεπτό) κατάφερε να φύγει με την 4η νίκη της μακριά από τη Σεβίλλη και να προσπεράσει τη Βαλένθια στη βαθμολογία.

Στη μάχη που δίνουν για έξοδο στην Ευρώπη, η Μπέτις πέρασε 7η με 48 βαθμούς, ενώ η Βαλένθια που υπέστη μόλις την 3η ήττα της μέσα στο Μεστάγια έμεινε στους 47 και υποχώρησε στην 8η θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα