Βαλμπουενά: "Μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα, να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας όνειρο"

Βαλμπουενά: "Μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα, να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας όνειρο"ckaouΚυρ, 02/14/2021 - 22:24

Στην έλλειψη αξιοποίησης της κατοχής της μπάλας και των ευκαιριών στάθηκε και ο Ματιέ Βαλμπουενά σε δηλώσεις του στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο. 

Ο Γάλλος μεσοεπιθετκός δήλωσε: 

"Είμαστε απογοητευμενοι, μια ήττα σε ένα ντέρμπι δεν είναι ποτέ ευχάριστη, πόσο μάλλον όταν είναι από τον Παναθηναϊκό. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Παναθηναϊκό, περισσότερη κατοχή της μπάλας, όμως μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα

στο τελείωμα των φάσεων, αφού μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. 

Δεν νομίζω πως μας έλλειψε το πάθος, παίξαμε δυνατά, φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά τις δεν εκμεταλλεύτηκαμε τις ευκαιρίες μας, αντίθετα ο Παναθηναϊκός είχε λιγότερες ευκαιρίες από εμάς, αλλά έβαλε δύο γκολ αφού ήταν πιο αποτελεσματικός. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, όμως είναι ένα αποτέλεσμα που πρέπει να αφήσουμε γρήγορα πίσω μας γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Πέμπτη. 

Θέλουμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας όνειρο. Χάσαμε το αήττητο και είμαστε απογοητευμένοι, αλλά θα πρέπει να αφήσουμε πολύ γρήγορα το παιχνίδι πίσω μας γιατί θέλουμε να κάνουμε ό,τι και πέρσι και ακόμα περισσότερα". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Στην έλλειψη αξιοποίησης της κατοχής της μπάλας και των ευκαιριών στάθηκε και ο Ματιέ Βαλμπουενά σε δηλώσεις του στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο. 

Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 22:24 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα