Βαλμπουενά: Η τρομερή σχέση με τον Ριμπερί! (vid, pics)

Ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού συνεχάρη τον μεγάλο Γάλλο παλαίμαχο πλέον άσο για τη θρυλική καριέρα του με μήνυμα στα social media.

«Μπράβο για την καριέρα σου Φρανκ. Ήταν χαρά και μεγάλη περηφάνεια που εξελίχθηκα δίπλα σου και μοιραστήκαμε μεγάλες στιγμές μαζί στη Μαρσέιγ και στην εθνική Γαλλίας. Σου εύχομαι τα καλύτερα στη νέα

σου ζωή», ανέφερε συγκεκριμένα ο Βαλμπουενά για τον πρώην συμπαίκτη του στο «Βελοντρόμ» (2005-07) και στους «τρικολόρ».

Bravo pour ta carrière Franck
Ce fut un plaisir et une grande fierté d’avoir évolué à tes côtés et partagé des grands moments ensemble à l’OM et avec les Bleus.
Je te souhaite le meilleur dans ta nouvelle vie ! pic.twitter.com/wlrLByDuoE

— Mathieu Valbuena (@MathieuVal8) October 24, 2022

Ο Βαλμπουενά έτσι φαίνεται ότι δεν…κρατά κακία στον Ριμπερί για όσα τράβηξε στη μεταξύ τους συνύπαρξη στη Μαρσέιγ!

Βλέπετε, εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής, ο παλαίμαχος πλέον άσος υπήρξε και διαβόητος φαρσέρ, με αρκετούς συμπαίκτες του αλλά και στελέχη ομάδων όπου αγωνίστηκε να έχουν …υποφέρει από τις πλάκες του!

Μερικές χαρακτηριστικές έχουν αποτυπωθεί και σε video από τα χρόνια του στην Μπάγερν, όπως τότε που μαζί με τον Ντάνιελ Φαν Μπάουτεν είχαν κάνει ένα…κρύο ντους στον Όλιβερ Καν!

Ή τότε που κρύφτηκε πίσω από την κουρτίνα για να τρομάξει τον γιατρό των Βαυαρών δρ. Μπράουν, με τον Ντάβιντ Άλαμπα να καταγράφει το περιστατικό!

Scary movie part II starring Franck #da27 pic.twitter.com/cusXrI75jT

David Alaba (@David_Alaba) February 26, 2016

Το 2009 στο Ντουμπάι παραλίγο να προκαλέσει τραγωδία καθώς θέλησε να οδηγήσει το πούλμαν της Μπάγερν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και το έριξε σε χαντάκι, ενώ με τον Άριεν Ρόμπεν εκτός από πάσες αντάλλασσαν και…φάρσες!

Ο Γάλλος είχε ρίξει κάποτε θρυμματισμένη πίτσα στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του Ολλανδού, ο οποίος είχε ανταποδώσει απλώνοντας σαντιγί στα καθίσματα του αμαξιού του συμπαίκτη του!

Παλιοί συμπαίκτες του όπως ο Λούκας Ποντόλσκι και ο Χαμπίμπ Μπέιγ διηγούνται ότι τα δωμάτια των ξενοδοχείων ήταν το …αγαπημένο τερέν του φοβερού Ριμπερί για φάρσες.

Μουστάρδα ή οδοντόκρεμα στα πόμολα των δωματίων των συμπαικτών του ήταν στην ημερήσια διάταξη. Άλλες φορές κατάφερνε να μπαίνει στα δωμάτιά τους και να γεμίζει τα σεντόνια των κρεβατιών με μαγιονέζα!

Από το ρεπερτόριό του δεν έλειπαν και οι τηλεφωνικές φάρσες. Το 2005, είχε συμφωνήσει με τη Μαρσέιγ μετά τη θητεία του στη Γαλατάσαραϊ, όταν πήρε τηλέφωνο τον τότε προπονητή Ζαν Φερναντέζ, ο οποίος οδηγούσε, για να του πει ότι τελικα είχε συμφωνήσει να πάει στη Μονακό! Αφού ο κόουτς κόντεψε να τρακάρει, τελικά ο Ριμπερί του αποκάλυψε ότι έκανε πλάκα…

Οι φάρσες στον Βαλμπουενά!

Στα χρόνια της Μαρσέιγ, ο Βαλμπουενά ήταν ένα από τα αγαπημένα «θύματα» του Ριμπερί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού είχε περάσει τα πάνδεινα από τον συμπαίκτη του, ο οποίος του έκοβε τις κάλτσες, του μετακινούσε το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ, το γέμιζε με εφημερίδες, ή το τύλιγε με υγρό χαρτί υγείας!

Μία άλλη μέρα μάλιστα το …εξαφάνισε από το πάρκινγκ και το αντικατέστησε με ένα μικρό αυτοκινητάκι μοντελισμού!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Σύμφωνα με τον άλλοτε συμπαίκτη των δύο Χαμίμπ Μπέιγ, η χειρότερη φάρσα του Ριμπερί στον Βαλμπουενά, ήταν όταν ο πρώτος έβαλε μία μικρή ποσότητα θερμαντικής αλοιφής μέσα στα εσώρουχα του δεύτερου στα αποδυτήρια. Ο …αμέριμνος Βαλμπουενά άλλαξε μετά την προπόνηση και έφυγε για το σπίτι, αναγκάστηκε όμως να σταματήσει στη μέση του δρόμου για βγάλει το εσώρουχο πριν πάθει έγκαυμα!

Παρά τις φάρσες πάντως, οι δύο Γάλλοι απολάμβαναν μία τρομερή σχέση εντός και εκτός γηπέδου, κάτι που φάνηκε και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του «ερυθρόλευκου» μέσου στον παλιόφιλό του…

Keywords
Τυχαία Θέματα