Τζοβάρας: “Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος έκανε μια καλή προσπάθεια”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Κρις Κόουλμαν: “Πάντα ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή, πιστεύουμε σ’ αυτό. Καταφέραμε να σκοράρουμε σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο, αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι“.

Αν το γκολ είναι δουλεμένο στην προπόνηση: “Το γκολ είναι δουλεμένο στην προπόνηση. Χρησιμοποίησα την ταχύτητα μου για να τελειώσω τη φάση”.

Για το λόγο που δεν πανηγύρισε: “Δε θα πανηγυρίσω γκολ

κατά του ΠΑΟΚ έχω περάσει πολλά. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι επαγγελματίες”.

Για το γκολ του Νάρεϊ και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1: “Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, η μία φάση διαδέχεται την άλλη. Πρέπει να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, να συνεχίσουμε τη δουλειά με τα παιδιά και έχουμε πλάνο. Οι προπονητές προσπαθούν πάντα για το καλύτερο”.

Με ποίους παίκτες ήταν συμπαίκτης στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: “Ήμουν ήμουν παίκτης με Κουλιεράκη, Λύρατζη, Τσιγγάρα και Μιχαηλίδη. Δεν έπαιξα επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Ήρθα στον ΠΑΟΚ από το Βόλο στα 15 μου. Πήρα εμπειρίες στην Σλάβια Μπρατισλάβας, ένα νταμπλ και επέστρεψα στην Ελλάδα”.

Για την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο:“Πάντα έχω αυτοπεποίθηση όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Χαίρομαι να παίζω με τους συμπαίκτες μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα