Τζόκοβιτς: «Από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου»

Ο Σέρβος τενίστας αποθεώθηκε σε εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε και η αποστολή της εθνικής Σερβίας, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ.

Ο Τζόκοβιτς δήλωσε μετά την εκδήλωση: «Το πιο συγκινητικό καλωσόρισμα… Ήταν η πρώτη φορά που έζησα κάτι τέτοιο γιατί ήμουν με την οικογένεια μου, τους φίλους μου. Μάλλον δεν θα ζήσω ποτέ κάτι τέτοιο. Ήμουν στη σκηνή με πρωταθλητές ενός άλλου αθλήματος τους οποίους θαυμάζω, σέβομαι και υποστηρίζω και μοιράζομαι τη σκηνή μαζί τους, οπότε θα το θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν ξέρω, είναι

μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαστε ένα έθνος που δεν υποχωρεί ποτέ και δεν τα παρατάει ποτέ. Πριν από μερικά χρόνια, άκουσα ότι το Βελιγράδι, που κατεδαφίστηκε 47 ή 49 φορές, ξαναχτίστηκε. Μπορείτε να νιώσετε αυτό το πνεύμα με αυτούς τους νέους που είναι εδώ απόψε και μπορείτε να νιώσετε την περηφάνια τους… Οι μεγαλύτεροι πρεσβευτές αυτής της χώρας είναι αθλητές και είναι απίστευτο προνόμιο για εμάς να μπορούμε να εκπροσωπούμε τη Σερβία όπου κι αν βρισκόμαστε. Ευχαριστώ τους ανθρώπους για την αγάπη, την πίστη και τη θέλησή σας, δόξα στον Θεό, ζήτω η Σερβία».

Keywords
Τυχαία Θέματα