Τζίμας: “Όταν είχα βάλει το πρώτο γκολ, τα είχα χάσει…” (videos)

Ο Στέφανος Τζίμας σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στο πώς βίωσε τη μετάβαση στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Θυμήθηκε τα συναισθήματα του πρώτου γκολ που πέτυχε ενώ απάντησε και στο τι ήταν πιο διαφορετικό όταν πήγε στην πρώτη ομάδα.

Επίσης, είπε ότι θα ήθελε να παίξει στην Premier League και ότι η αγαπημένη του ομάδα, είναι η Manchester United.

Μίλησε στο περιθώριο του Quiz Ball στο κανάλι του Αιμίλιου στο YouTube.

Μεταξύ άλλων, είπε για το πώς βρέθηκε στην πρώτη ομάδα, περίπου έναν χρόνο πριν. “Παίζω ένα ματς με την Β’ ομάδα, περίπου 22 Δεκεμβρίου και μετά μου τηλεφωνεί ο γενικός αρχηγός και μου λέει ότι την Πέμπτη έρχεσαι σε εμάς. Μου ήρθε λίγο ξαφνικό είναι αλήθεια. Σκεφτόμουν πώς θα μιλήσω στους παίκτες αλλά το είδα σαν ευκαιρία”.

Είπε επίσης ότι… “μου αρέσει να παίζω με πλάτη και σίγουρα όταν βάλω γκολ”. Ρωτήθηκε για τις δυνατές στιγμές. “Το γεμάτο γήπεδο και όταν είχα βάλει το πρώτο γκολ. Τα είχα χάσει, δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Και την επόμενη μέρα που πήγα στο σχολείο, είχε γίνει χαμός με όλα τα παιδιά”. 

Είπε για τις αναμνήσεις από την πρώτη περίοδο με την πρώτη ομάδα. “Με όλα τα παιδιά, με τον Ζίβκοβιτς που είχε γυρίσει τότε από τον Μουντιάλ, με τον Τάισον που τον έβλεπα παλιά στην τηλεόραση”.

Ρωτήθηκε για τις διαφορές και είπε: “Ο ρυθμός. Με πολλά τρεξίματα και ότι όλοι παίζουν με μία επαφή. Στην προπόνηση, σπάνια θα δεις λάθος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα