Τζιανλούκα Σκαμάκα: Ένας επιθετικός που ταιριάζει στην Premier League (vid)

O πανύψηλος (1.95) διεθνής επιθετικός, μπορεί να μην έχει τη συναρπαστική τεχνική, αλλά είναι δυνατός στον αέρα, εργατικός και ικανός να τελειώνει με διάφορους τρόπους τις φάσεις με το δεξί του πόδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι τρία από τα γκολ του Σκαμάκα την περασμένη σεζόν, ήρθαν χάρη σε αξιομνημόνευτα χτυπήματα από απόσταση.

Χρησιμοποιώντας το ύψος του, ο Ιταλός διεθνής πηγαίνει με πάθος στις εναέριες μονομαχίες και η δύναμη της Γουέστ Χαμ στις στημένες φάσεις μπορεί μόνο να ενισχυθεί, με την παρουσία του 23χρονου. Αξίζει

επίσης να αναφέρουμε ότι η ακρίβεια στις πάσες του, άγγιξε την περασμένη σεζόν το 74%, ένα αξιοσέβαστο νούμερο για έναν σέντερ φορ που συνήθως είναι στην κορυφή μόνος του.

Make an espresso, put your feet up and roll back the years!

In a very special edition of Gazzetta Football Italia, Gianluca Scamacca speaks with @acjimbo for the first time as a West Ham United player! pic.twitter.com/ts7fFDJedO

West Ham United (@WestHam) July 27, 2022

Κέρδισε σχεδόν το 56 % των εναέριων μονομαχιών του την περασμένη σεζόν, πολύ πιο πάνω από τους μέσους όρους που κατέγραψαν οι επιθετικοί των «σφυριών». O Σκαμάκα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας επιθετικός της Premier League και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει να ξεχωρίσει στο πιο δύσκολο και επίπονο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα