Τζέγκο: «Να βγάλουμε αντίδραση» (vid)

Τζέγκο: «Να βγάλουμε αντίδραση» (vid)ageorgiΣάβ, 01/30/2021 - 20:24

Ο Τζέιμς Τζέγκο τόνισε ότι ο Άρης πρέπει να «καθαρίζει» τα ματς στα οποία προηγείται, προσθέτοντας πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στην Τρίπολη.
«Ξεκινήσαμε καλά, σκοράραμε και ελέγξαμε το παιχνίδι, όμως στα τελευταία 10-15 λεπτά του α' μέρους μείναμε λίγο πίσω. Θέλαμε να το αλλάξουμε αυτό στο ξεκίνημα του β' αλλά δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε δύο γκολ.

Μας έχει συμβεί κάποιες φορές να έχουμε προηγηθεί αλλά να μην μπορούμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι και σήμερα τιμωρηθήκαμε. Νιώθουμε απογοήτευση και πρέπει να δουλέψουμε. Το ματς με την ΑΕΚ είναι τεράστιο, θα υπάρχουν πολλά μεγάλα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και είναι σημαντικό να βγάλουμε αντίδραση», είπε ο παίκτης των φιλοξενούμενων.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Τζέγκο: «Να βγάλουμε αντίδραση» Submitted by ageorgi on Σάβ, 01/30/2021 - 20:24 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/TZEKO_30121.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Τζέιμς Τζέγκο τόνισε ότι ο Άρης πρέπει να «καθαρίζει» τα ματς στα οποία προηγείται, προσθέτοντας πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στην Τρίπολη. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Τζέιμς Τζέγκο τόνισε ότι ο Άρης πρέπει να «καθαρίζει» τα ματς στα οποία προηγείται, προσθέτοντας πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στην Τρίπολη. Article publish on Σάβ, 01/30/2021 - 20:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα