Τζάκσον: «Αισθάνομαι ευλογημένος!»

Ενθουσιασμένος δείχνει ο Ντάρνελ Τζάκσον για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του, η οποία δεν είναι άλλη από τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Αυτό, τουλάχιστον, φανέρωσε στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ως παίκτης των «ασπρόμαυρων» ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ.
«Νιώθω πραγματικά ευλογημένος και τυχερός για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου. Είμαι ενθουσιασμένος, που είμαι
πλέον μέλος του ΠΑΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Τη νέα του ομάδα τη γνωρίζει από τις αναμετρήσεις της περασμένης σεζόν για το Basketball Champions League, ως παίκτης της Ρόσα Ράντομ τότε. Είπε, λοιπόν: «Από τα περσινά παιχνίδια της Rosa Radom με τον ΠΑΟΚ θυμάμαι ότι στο πρώτο ματς είχαμε παίξει εξαιρετικά και είχαμε κερδίσει, αλλά στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια».

Σχετικά με το τι μπορεί να προσφέρει στην καινούργια του ομάδα δήλωσε: «Νιώθω ότι μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο καλύτερα και όσο γρηγορότερα μπορώ για να παίξω το παιχνίδι μου με τον τρόπο που θα βοηθήσει την ομάδα να παίρνει νίκες. Θα δουλέψω σκληρά για να δώσω ό,τι μπορώ».

Όσο για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται διευκρίνισε: «Είμαι σε καλή φόρμα, αλλά θα χρειαστώ μερικές προπονήσεις για να βρω αγωνιστικό ρυθμό. Υπάρχει διαφορά από την καλή φυσική κατάσταση και τον ρυθμό που χρειάζεσαι για να παίζεις σε αγώνες. Θεωρώ, πάντως, ότι γρήγορα θα φτάσω στο επίπεδο που βρίσκονται οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ».

O Ντάρνελ Τζάκσον αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Θα αγωνίζεται με τον αριθμό «21» στον «Δικέφαλο».
Keywords
Τυχαία Θέματα