ΤΣΣΚΑ Σ.-Β. Πλζεν 3-0: Ανατροπή και πρόκριση καρδιάς

Μπορεί η Βικτόρια Πλζεν να είχε τη σπουδαία ευκαιρία να τελειώσει το ματς πριν καλά καλά εκείνο αρχίσει, όμως αυτό δεν αποδείχθηκε προάγγελος όσων ακολούθησαν στο πρώτο μέρος στο “Βασίλ Λέφσκι” της Σόφιας.

Ο Μπουσάτο λοιπόν σταμάτησε στο τετ α τετ τον Τόμας Τσόρι στο 4ο λεπτό και στο 7ο ο Γκρέιαμ Κάρεϊ “κεραυνοβόλησε” τον Άλες Χρούσκα για να πετύχει το τρίτο του τέρμα στο Europa League Conference και να ανοίξει το σκορ για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ

Σόφιας

Ο ενθουσιασμός της κερκίδας τροφοδότησε τις προσπάθειες των γηπεδούχων, οι οποίες ωστόσο δεν έβαλαν δύσκολα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Εν αντιθέσει ήταν ο Μπουσάτο των γηπεδούχων εκείνος που πραγματοποίησε πολύ σημαντική επέμβαση στην κεφαλιά του Τζον Μοσκέρα για να πάει η ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη.

Στο δεύτερο μέρος όμως η ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν σαφώς καλύτερη της Βικτόρια που δεν απείλησε ενώ δεν κατάφερε να αποφύγει και το γκολ που την έβαλε με “την πλάτη στον τοίχο”. Ήταν το 64ο λεπτό όταν ο Γκεόργκι Γιόμοφ με ατομική προσπάθεια κατάφερε να πατήσει περιοχή και με τελική προσπάθεια που άλλαξε πορεία μετά από κόντρα να κάνει το 2-0.

Οι Βούλγαροι αναζήτησαν τρίτο γκολ, δεν το βρήκαν και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Η αποβολή του Ζόρντι Καϊσέδο στο 110ο λεπτό της αναμέτρησης δεν πτόησε τους Βούλγαρους, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στους Τσέχους να βρουν τελική προσπάθεια ενώ εκείνοι ευτύχησαν να σκοράρουν στη μοναδική τους στην παράταση.

Με ένα λεπτό να απομένει πριν από τα πέναλτι ο Γιούργκεν Ματάι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 3-0 και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στη λίστα της κλήρωσης των ομίλων του Europa League Conference.

Keywords
Τυχαία Θέματα