ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Το “ευχαριστώ” Ιτούδη και Βατούτιν (pic)

Ο Ντάνιελ Χάκετ αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ύστερα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας. Ο 34χρονος γκαρντ έχει υπογράψει ήδη νέο συμβόλαιο με την Βίρτους Μπολόνια και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Μάλιστα μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δημήτρης Ιτουδης και ο Αντρέι Βατούτιν αποχαιρέτησαν τον μπασκεμπολιστα. “Είναι πολύ δύσκολο να πω “αντίο” στον Ντάνι, τόσο ως παίκτη, όσο και ως άνθρωπο. Γνωρίζω ότι δεν ήταν εύκολο και για τον ίδιο να αποχωρήσει από την

ομάδα. Έδινε πάντα το 100% στους αγώνες και στις προπονήσεις. Είναι ένας αληθινός μαχητής που καθοδήγησε τους συμπαίκτες του. Ο Ντάνι και η οικογένειά του είναι στις καρδιές μας. Του εύχομαι καλή τύχη στη νέα του καριέρα. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν αξέχαστα αυτά που ζήσαμε”, δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της «ομάδας του στρατού», ήταν το “αντίο” του πρόεδρου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ ο Έλληνας τεχνικός συμπλήρωσε:

“Ήταν 4 σπουδαία χρόνια. Ήταν χαρά μου που δούλεψα με τον Χάκετ. Που νικήσαμε μαζί και που πανηγυρίσαμε μαζί. Ήμασταν ευχαριστημένοι που ήρθε εδώ και έγινε μέλος της οικογένειας, που κατέκτησε την πρώτη του Ευρωλίγκα και τον τίτλο του MVP. Θέλω να ευχηθώ στον Ντάνι και στην οικογένειά του τα καλύτερα”.

Αναλυτικά η δημοσίευση στα social media της “ρώσικης αρκούδας”:

Спасибо, Дани!

Дэниэл Хэкетт продолжит карьеру в другой команде. Следующим клубом итальянского защитника станет «Виртус» из Болоньи, выступающий в Еврокубке. pic.twitter.com/we3Qgf74Mm

CSKA Moscow (@cskabasket) March 3, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα