Τσιτσιπάς: «Περήφανος για αυτό τον τίτλο» (video)

Ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να πανηγυρίσει τον δεύτερο τίτλο του στο διπλό και πρώτο μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο. Επίσης, τόνισε πως ένιωσε καλύτερα από όταν κατακτούσε κάποιον τίτλο στο μονό.

Αρχικά, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό που πετύχαμε, γιατί δεν ήταν εύκολο για εμάς. Έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί και πάντα φτάναμε κοντά απέναντι σε καλές ομάδες, αλλά είχαμε δυσκολίες στο να κάνουμε μεγάλες πορείες στα τουρνουά. Οπότε είναι μαγικό που κερδίσαμε τον τίτλο σε ένα 250άρι».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Λυπάμαι

που το λέω αυτό, αλλά νιώθω καλύτερα απ’ όταν κερδίζω στα μονά. Και λυπάμαι που είναι έτσι γιατί όλη η προσοχή μου θα έπρεπε να είναι στα μονά, όμως είναι ένα ωραίο πρόβλημα για να έχει κανείς».

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Τσιτσιπάς τόνισε: «Είμαι σίγουρος πως ήταν ένα από τα όνειρά του ως πατέρας, να βλέπει δυο αγόρια του να σηκώνουν το τρόπαιο. Είμαι σίγουρος πως νιώθει ανακούφιση και πως είναι περήφανος. Είμαι χαρούμενος που ήταν εδώ σήμερα και μας είδε, όπως και η μητέρα μου και η Πάουλα. Είναι εκπληκτικό που μοιραζόμαστε αυτές τις στιγμές».

Το σχετικό βίντεο:

Press conference pic.twitter.com/W2yIOjFHSK

— Sunny (@SUNNY8X) October 22, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα