Τσιτσιπάς: «Οι 100 τίτλοι είναι ένα απίστευτο επίτευγμα»

Εντός και εκτός κορτ ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις. Λίγη ώρα μετά την ήττα του από τον Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό του τουρνουά του Ντουμπάι, εντυπωσίασε όλους με τον τρόπο που μίλησε για τον Ελβετό τενίστα.

Ο 20χρονος πρωταθλητής έδειξε το σεβασμό του για τον κορυφαίο τενίστα που είναι και το είδωλό του: «Το έχω άπειρες φορές και το ξαναλέω ότι ο Ρότζερ είναι το είδωλό μου από την ηλικία των έξι ετών όταν τον έβλεπα στην τηλεόραση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που τον είδα από κοντά να παίζει. Ήταν στο Μόντε Κάρλο και είναι μία από τις πιο
ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου!», με τον Φέντερερ να τον ευχαριστεί με ένα χαρακτηριστικό νεύμα.

Και πρόσθεσε: «Το να παίζω πλέον μαζί του, πόσο μάλλον σε τελικό τουρνουά είναι απλά απίστευτο. Είναι τιμή μου να μοιράζομαι το κορτ μαζί του. Οι εκατό τίτλοι είναι ένα απίστευτο επίτευγμα. Φαντάζομαι ότι ήταν ένα μεγάλο ταξίδι. Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερες, είναι τρελό! Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν απλά φτάσω τις 100 νίκες στο τουρ. Εντάξει, πλάκα κάνω», με τον Φέντερερ να χαμογελά.

Καταλήγοντας, είπε: «Είναι δύσκολο να κερδίσεις σερί δύο φορές τον Φέντερερ. Ήταν προετοιμασμένος για το ματς και δεν το επέτρεψε».
Keywords
Τυχαία Θέματα