Τσιτσιπάς: «Να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου» (vid)

Ο Έλληνας τενίστας δήλωσε πως θέλει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του στο συγκεκριμένο ματς, για να πάρει τη νίκη, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε να απολαμβάνει το τουρνουά της Ρώμης. Επίσης, αποθέωσε και τους Ιταλούς φιλάθλους.

Ο Τσιτσιπάς δήλωσε για τους φιλάθλους: «Μια λέξη, ο κόσμος. Μου δίνουν μια αίσθηση σκοπού και αποστολής όταν είμαι εδώ. Δεν θα κρύψω ότι αυτές οι night sessions στη Ρώμη έχουν γίνει πολύ διασκεδαστικές».

Στη

συνέχεια, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Τσόριτς: «Είναι χώμα και τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Ήταν ένα σημείο καμπής, αλλά με τα καλά μου χτυπήματα στα κρίσιμα σημεία μπόρεσα να επιστρέψω και να σερβίρω εξαιρετικά στο τελευταίο γκέιμ, νιώθοντας την ενέργεια σε κάθε πόντο».

Τέλος, ο Έλληνας τενίστας μίλησε για τον προσεχή αγώνα με τον Μεντβέντεφ: «Υπάρχουν match-ups που φέρνουν δράμα. Παίζει καλά, αλλά κι εγώ νιώθω καλά είτε είναι μέρα, είτε βράδυ. Ελπίζω να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό εναντίον του. Παίζει καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν. Καλή προετοιμασία και φύγαμε».

Το σχετικό βίντεο:

"One word: The Crowd" @steftsitsipas on how he's had such a successful week so far! #IBI23 pic.twitter.com/g88hqma775

Tennis TV (@TennisTV) May 18, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα