Τσιντώτας: «Έπρεπε να προσέξουμε τον Καμαρά» (video)

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης από την ΑΕΚ στο ντέρμπι, προσθέτοντας όμως ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα του ντέρμπι.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και πιο πειθαρχημένοι μπροστά μπορούσαμε να κάνουμε το 1-1 και γιατί όχι και την ανατροπή. Δεν ήρθαν όμως καλά τα πράγματα, δεχτήκαμε το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Σε αυτά τα ματς πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος, δυστυχώς δεν είχαμε συγκέντρωση στα γκολ που δεχτήκαμε. Έπρεπε να συνεχίσουμε και να αντιδράσουμε, το κάναμε ως ένα βαθμό αλλά δεν ήταν αρκετό».

Για τις προσπάθειες του Καμαρά: «Έπρεπε να το προσέξουμε, συνέβη μία, δύο, την τρίτη δεχτήκαμε το γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι, να κερδίζουμε όλα τα ματς. Θέλαμε να κερδίσουμε και σήμερα, δεν τα καταφέραμε, έχουμε μείνει λίγο πίσω, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, υπάρχουν και τα πλέι - οφ και δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό και να είμαστε καλά μέχρι τη διακοπή, θέλει προσοχή και συγκέντρωση και θεωρώ ότι θα βγούμε νικητές».
Keywords
Τυχαία Θέματα