Τσιγκρίνσκι: «Οι οπαδοί μας είναι τρελοί»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στους οπαδούς της ΑΕΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στον ουκρανικό Τύπο, εν όψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου για το Europa League. Ο Ουκρανός τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον στόχο του, για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της χώρας του, καθώς επίσης και για την πέτρα που είχε δεχτεί το πούλμαν της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά,
ο Τσιγκρίνσκι δήλωσε για τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Η υποστήριξη του κοινού είναι ένα πλεονέκτημα για μας απέναντι στους αντιπάλους μας. Όμως το ΟΑΚΑ δεν είναι δικό μας γήπεδο, απλώς το χρησιμοποιούμε, και πολύ σπάνια γεμίζουν οι 65.000 θέσεις. Έχει ήδη αρχίσει η κατασκευή νέου γηπέδου, που θα έχει χωρητικότητα περίπου 30.000 θεατών. Νομίζω πως αυτό είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται η ΑΕΚ, γιατί οι οπαδοί μας είναι τρελοί».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πέτρα στο πούλμαν της Ένωσης πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πρόσφατα πήγαμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό με δύο πούλμαν. Κάποιος πέταξε μια πέτρα και έσπασε το τζάμι. Όμως σε γενικές γραμμές η αστυνομία ελέγχει τέτοιες καταστάσεις».

Τέλος, μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην εθνική Ουκρανίας: «Όλα εξαρτώνται από το πώς αποδίδεις στην ομάδα σου και τι χρειάζεται ο ομοσπονδιακός προπονητής. Δική μου δουλειά είναι να αποδεικνύω πως αξίζω να παίζω στην ΑΕΚ. Αν αυτό μου επιτρέπει να είμαι σε ένα επίπεδο για να επιστρέψω στην Εθνική, θα είναι χαρά μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα