Τσέλσι: Ο Τούχελ στηρίζει τον Κέπα παρά τον χαμένο τελικό

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν κατάφερε να αποκρούσει κάποιο πέναλτι, ενώ έγινε και ο μοιραίος της ομάδας του, καθώς αστοχώντας στη δική του εκτέλεση, χάρισε το τρόπαιο στη Λίβερπουλ.

Χαρακτηριστικά, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: “Τον λυπάμαι, αλλά φυσικά, δεν έχω κανένα παράπονο. Πήρα την απόφαση να τον περάσω στο παιχνίδι για τα πέναλτι, διότι προπονείται μαζί μας καθημερινά και οι παίκτες ξέρουν πόσο καλός είναι σε αυτήν τη διαδικασία. Παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που κάναμε τα σουτ μας στο τέρμα, ήταν εξαιρετικά σήμερα. Είναι δύσκολο να είναι ο

μόνος που το έχασε, αλλά δεν τον κατηγορούμε”.

Στη συνέχεια, ο Τούχελ συμπλήρωσε: “Πρέπει να αποδεχθούμε την ποιότητα του αντιπάλου, που έχει ίσως την πιο επικίνδυνη επίθεση στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή. Οπότε το να παίζω τόσο καλά εναντίον τους, με κάνει υπερήφανο. Ήταν ένα εξαιρετικό ματς για 120 λεπτά. Χρειάζεσαι λίγη τύχη για να νικήσεις. Υπήρξαν πολλά καλά πράγματα και δεν πρέπει να χάσουμε τον ύπνο μας για αυτό. Ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου με τεράστια ένταση και είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτού του παιχνιδιού”.

Keywords
Τυχαία Θέματα