Τσέλσι: Ο Λουκάκου θέλει να γίνει ο ηγέτης της

Ο Βέλγος επιθετικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στους “μπλε” και δήλωσε πως πλέον είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης.

Αρχικά, ο Λουκάκου δήλωσε: “Είμαι ηγέτης αλλά και ένας παίκτης της ομάδας, που προσπαθεί να κάνει άπαντες να νιώσουν άνετα. Όταν έπαιζα στην Ίντερ και ήμουν αρχηγός της εθνικής ομάδας του Βελγίου, φρόντιζα να έχουν όλοι αυτοπεποίθηση και να ξέρουν τι να κάνουν”.

Στη συνέχεια, ο Βέλγος επιθετικός συμπλήρωσε: “Νιώθω πιο ολοκληρωμένος. Προσπάθησα να βελτιώσω όλες τα σημεία που χρειάζεται ένας επιθετικός και θέλω να συνεχίσω

να βελτιώνω τις μικρές λεπτομέρειες. Είμαι ηγέτης, αλλά και ένας παίκτης της ομάδας, που προσπαθεί να κάνει άπαντες να νιώσουν άνετα. Όταν έπαιζα στην Ίντερ και ήμουν αρχηγός της εθνικής ομάδας του Βελγίου, φρόντιζα να έχουν όλοι αυτοπεποίθηση και να ξέρουν τι να κάνουν. Όταν υπάρχει μια δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι, μπορούν να στηριχτούν σε εμένα. Θα ενθαρρύνω πάντα τους συμπαίκτες μου, δε θα τους αδικώ. Προσπαθώ να παραμείνω θετικός και να βεβαιωθώ ότι κερδίζουμε το παιχνίδι γιατί αυτό είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα. Θέλω απλώς να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να νικά και να είμαι διαθέσιμος τόσο για τον προπονητή όσο και για τους συμπαίκτες μου. Θέλω να βεβαιωθώ ότι νιώθουν άνετα και μπορούν να στηριχτούν σε εμένα σε όποια κατάσταση κι αν βρισκόμαστε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα