Τσέλσι: Ο Κέπα παραδέχτηκε το λάθος του

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε αποφασίσει να αποσύρει από την αναμέτρηση με τον Βάσκο τερματοφύλακα και να περάσει στη θέση του τον Καμπαγιέρο, όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής αντέδρασε και αρνήθηκε να βγει από το γήπεδο. Οι “πολίτες” πήραν το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι και ο παίκτης της Τσέλσι εμφανίζεται μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του.

Χαρακτηριστικά, ο Κέπα δήλωσε: “Προσπάθησα να δείξω προς τον πάγκο ότι ήμουν καλά παρά την ενόχληση που είχα αισθανθεί στο πόδι. Ήθελα απλά να ροκανίσω χρόνο και να το καταλάβουν, αλλά δεν μπορούσαν να το δουν

αυτό στον πάγκο, με 80.000 κόσμο στο γήπεδο. Όταν ο τέταρτος διαιτητής σήκωσε τον πίνακα, έπρεπε να έχω βγει και απολογούμαι που δεν το έκανα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ζητώ συγγνώμη απ’ όλους όσοι συμμετείχαν στο περιστατικό. Και από τον Σάρι που φάνηκε μπροστά σε κόσμο ότι δεν υπάκουσα την οδηγία του, αλλά και από τον τρομερό επαγγελματία και συμπαίκτη, τον Γουίλι Καμπαγιέρο. Φυσικά, απολογούμαι και προς τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της Τσέλσι. Το γεγονός πήρε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις προς τα έξω, απ’ ότι πραγματικά συνέβαινε στην ομάδα, αφού απλά κάναμε μια κουβέντα με τον κόουτς και όλα τελείωσαν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα