Τσέλσι: Ο “δήμιος” της Μπόρνμουθ λέγεται Ραχίμ Στέρλινγκ

Η Τσέλσι έχασε τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της το πρωτάθλημα, αλλά ο νέος προπονητής Γκρέιαμ Πότερ ελπίζει να δει στο γήπεδο μία διαφορετική ομάδα, μετά τη δυνατότητα που είχε λόγω της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, να περάσει περισσότερα πράγματα από τη φιλοσοφία του στους παίκτες του.
Η Τσέλσι με δύο παιχνίδια λιγότερα, απέχει 9 βαθμούς από την τέταρτη Τότεναμ, ενώ η Μπόρνμουθ πήγε στο διάλειμμα του Μουντιάλ, ευρισκόμενη στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με το κακό ξεκίνημα στη σεζον

που την έφερε στην ουρά της βαθμολογίας.

Κέρδισε την Έβερτον πριν από την ανάπαυλα και τώρα ελπίζει να προκαλέσει ένα καταστροφικό πλήγμα στους Λονδρέζους απόψε. Για να φτάσει πάντως σε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να βρει λύσεις για να αντιμετωπίσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός έχει σκοράρει εννέα γκολ στις εννέα εμφανίσεις του στην Premier League εναντίον της Μπόρνμουθ, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου του χατ-τρικ στη διοργάνωση, τον Οκτώβριο του 2015. Κόντρα σε καμία ομάδα δεν σκόραρε πιο συχνά στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα