Τσέλσι: Κερδίζει τη μάχη για Ντέκλαν Ράις

Τσέλσι: Κερδίζει τη μάχη για Ντέκλαν ΡάιςsdimolitΤρί, 01/12/2021 - 02:23

Ο Ντέκλαν Ράις βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον διεθνή νεαρό Άγγλο να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στους 'μπλε' του Λονδίνου.

Ο Ράις θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Πρέμιερ Λιγκ και η Γουέστ Χαμ πολύ δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει και να αρνηθεί μεγάλες προσφορές από ισχυρά κλαμπ. Ο 21χρονος έχει

προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον της Τσέλσι και Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα τα σφυριά αξιώνουν περίπου 85 εκατομμύρια λίρες προκειμένου να τον παραχωρήσουν.

Ο Ντέκλαν Ράϊς, όπως αναφέρει η αγγλική ''Mirror", θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, όπου έκανε και τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του και να συναντήσει τον καλό του φίλο Μέισον Μάουντ.

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ West Ham - Ποδόσφαιρο Chelsea - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ West Ham United ΑΓΓΛΙΑ Ο Ντέκλαν Ράις βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον διεθνή νεαρό Άγγλο να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στους 'μπλε' του Λονδίνου. Article publish on Τρί, 01/12/2021 - 02:23 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα