Τσέλσι: Έχασε αμυντικό με ρήξη χιαστών

Η Τσέλσι επιβεβαίωσε ότι ο Λιβάι Κόλγουιλ υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση μετά από τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο.

Ο 22χρονος αμυντικός είχε επιστρέψει στις εγκαταστάσεις του Κόμπαμ για την προετοιμασία της ομάδας, όμως υπέστη τον τραυματισμό κατά τη διάρκεια προπόνησης τη Δευτέρα.

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε:


«Οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι η χειρουργική επέμβαση ήταν απαραίτητη. Ο Λιβάι θα ξεκινήσει τώρα την αποκατάστασή του και θα έχει τη στήριξη του ιατρικού τιμ

του συλλόγου καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής του στο Cobham.»

Ο Κόλγουιλ αγωνίστηκε 38 φορές σε όλες τις διοργανώσεις για την Τσέλσι την περασμένη χρονιά και στη συνέχεια εντάχθηκε στην εθνική Αγγλίας, συμμετέχοντας στα παιχνίδια με την Ανδόρα και τη Σενεγάλη μετά τη λήξη της σεζόν 2024/25.

Ακολούθως ταξίδεψε στις ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με την Τσέλσι, παίζοντας σε πέντε αγώνες, μεταξύ των οποίων και 118 λεπτά στον ημιτελικό με την Μπενφίκα, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα, ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Κόλγουιλ και παραδέχθηκε πως ενδέχεται να οδηγήσει την ομάδα σε μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενίσχυσης:


«Εξαρτάται», είπε. «Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Γνωριζόμαστε από πέρσι και ξέρετε πόσο σημαντικός ήταν ο Λιβάι για το παιχνίδι μας. Μίλησα μαζί του χθες και του είπα ότι, αν πετύχαμε όσα πετύχαμε πέρσι, ήταν και χάρη σε εκείνον. Ήταν ένας βασικός παίκτης για εμάς.»

Keywords
Τυχαία Θέματα