Τσέλσι: Χαρούμενος ο Πότερ

Οι Μπλε του Λονδίνου έκλεισαν το εισιτήριό τους για τα νοκ άουτ νικώντας εκτός έδρας την Ζάλτσμπουργκ, μετά από γκολ των Ματέο Κόβατσιτς και Κάι Χάβερτς σε κάθε ημίχρονο. Η Τσέλσι είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οδηγώντας στην απόλυση του Τόμας Τούχελ, αλλά υπό τον Πότερ έχει ανακάμψει με 10 πόντους μετά από τέσσερα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων

δυνατών εκτός έδρας νίκες σε Μιλάνο και Ζάλτσμπουργκ.

«Πολύ ικανοποιημένος». «Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εδώ, όπως μπορείς να δεις από το ρεκόρ που έχουν και την ποιότητα της ομάδας”, είπε ο Πότερ στους δημοσιογράφους. «Έπρεπε να παίξουμε καλά και νόμιζα ότι το κάναμε. Δημιουργήσαμε μερικές καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ήμασταν άτυχοι που δεν προηγηθήκαμε περισσότερο από 1-0. «Έπειτα, μια ενέργεια, με την ποιότητα σε αυτό το επίπεδο, και είναι 1-1. Νόμιζα ότι η απάντησή μας ήταν πολύ καλή τότε, οπότε είμαι χαρούμενος που το κάναμε, ενθουσιασμένος με την απόδοση των παικτών. Νόμιζα ότι ήταν φανταστικοί απόψε. Το να περάσουμε με ένα παιχνίδι στη διαφορά είναι εξαιρετικό, αν σκεφτεί κανείς πού ξεκινήσαμε την διοργάνωση»

Ο Πότερ έγινε μόλις ο δεύτερος Άγγλος προπονητής της Τσέλσι που είναι αήττητος στα πρώτα εννέα του παιχνίδια στον πάγκο της Τσέλσι μετά τον Γουίλιαμ Λούις το 1906!

Keywords
Τυχαία Θέματα