Τσέλσι-Αστον Βίλα 1-1: Με Ελ Γκάζι πήρε βαθμό (hls)

Τσέλσι-Αστον Βίλα 1-1: Με Ελ Γκάζι πήρε βαθμό (hls)gpagosΔευ, 12/28/2020 - 21:44

Τσέλσι και Αστον Βίλα αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1 στο παιχνίδι που έγινε στο "Stamford Bridge". Η Τσέλσι προηγήθηκε στο 34'. Ο Ζιρού έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 

Η Αστον Βίλα ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος. Ο Ελ Γκάζι με πλασέ έκανε το 1-1 στο 51'. 

Η Τσέλσι ήθελε επιστροφή στις νίκες καθώς προερχόταν από τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Ηθελε τη νίκη αλλά δεν μπόρεσε να την πάρει απέναντι στην Αστον Βίλα

που κάνει μια πολύ καλή πορεία στο Πρωτάθλημα. 

Οι δύο ομάδες είναι μαζί στους 26 βαθμούς. 

Το παιχνίδι γενικώς ήταν καλό, είχε ρυθμό και από νωρίς στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. 

Μετά το 1-1, η Τσέλσι πίεσε για δεύτερο γκολ τη μεγάλη ευκαιρία όμως την είχε η Αστον Βίλα με τον ΜακΓκιν στο 69' όταν με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

 

 

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea - Ποδόσφαιρο Aston Villa - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea FC ΑΓΓΛΙΑ Ο Ζιρού σκόραρε σε ένα ακόμη παιχνίδι, το γκολ του όμως δεν ήταν αρκετό για την Τσέλσι καθώς ο Ελ Γκάζι ισοφάρισε για την Αστον Βίλα για το 1-1 στο "Stamford Bridge" Article publish on Δευ, 12/28/2020 - 21:44 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα