Τσέλσι: Άραβες θέλουν τον Ομπαμεγιάνγκ (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, ομάδες από την Σαουδική Αραβία έχουν προσεγγίσει την Τσέλσι για την απόκτηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Σταματημό δεν έχει η «μεταγραφική επίθεση» των ομάδων από την Σαουδική Αραβία οι οποίες έχουν ανοίξει τα ταμεία τους και δελεάζουν με πετροδόλλαρα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τελευταίο αυτό του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Τσέλσι, όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο με ανάρτηση του στα social media.

Αραβικές

ομάδες που δεν κατονομάζονται θέλουν τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τσέλσι έως το καλοκαίρι του 2024, μετά την απόκτησή του από την Μπαρτσελόνα με 12 εκατ. ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, οι Σαουδάραβες προσέγγισαν ακόμη έναν παίκτη που ανήκει στους Λονδρέζους, τον Ρομέλου Λουκάκου, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Τη φετινή σεζόν, ο Ομπαμεγιάνγκ πραγματοποίησε 22 συμμετοχές με την Τσέλσι και μόλις 969 λεπτά συμμετοχής, σκοράροντας τρεις φορές.

Understand Pierre Aubameyang is still in negotiations with Saudi clubs. Talks are ongoing, no agreement yet — but there are active discussions on. #CFC

Lukaku has 100% rejected Saudi, this is not the case for Aubameyang as of now. pic.twitter.com/cEMZh5moGH

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 19, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα