Τσέλσι – Μπέρνλι 2-2: Δεν έφτασε ο Πάλμερ… (highlights)

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με φοβερό ρυθμό και ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Η Τσέλσι βρήκε γκολ αλλά ακυρώθηκε μετά από συνδρομή του VAR για χέρι στην προσπάθεια του Ντιζαζί να σκοράρει. Στο 40ο λεπτό η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι για το μαρκάρισμα του Ασινιόν στον Μούντρικ και ο Πάλμερ από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ (1-0).

Η Μπέρνλι μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε με πολύ ωραίο γκολ του Κάλεν (1-1, 47ο λεπτό) που ήταν και το πρώτο του Ιρλανδού

στην Πρέμιερ Λιγκ σε όλη του την καριέρα. Η Τσέλσι που είχε πολλές τελικές αλλά έπεσε πάνω στον Μούριτς που έκανε ότι μπορούσε μέχρι το 79΄και το 2ο γκολ του Πάλμερ (13ο ) μετά την φοβερή ασίστ του Στέρλινγκ (2-1). Η Μπέρνλι όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη καθώς ένας άλλος Ιρλανδός, ο Ντάρα Ο’Σέι ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κάλεν και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η Τσέλσι έφτασε τους 40 βαθμούς με την 7η ισοπαλία (4η εντός) και υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ερχόμενη αγωνιστική (4/4) με το μυαλό στο τελικό του FA CUP απέναντι στην Σίτι (20/4). Η Μπέρνλι με βαθμό ακόμα κρατιέται μαθηματικά στην κατηγορία, αλλά παραμένει προτελευταία με 18 βαθμούς.

Τσέλσι (Ποτσετίνο): Πέτροβιτς, Γκουστό (87′ Γκίλκριστ), Ντιζαζί, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια, Καϊσέδο (73′ Στέρλινγκ), Φερνάντες, Γκάλαγκερ (62’Μαντουέκε), Μούντρικ, Πάλμερ, Τζάκσον

Μπέρνλι (Κομπανί): Μούριτς, Ασινιόν, Ο’Σέι, Εστέβ, Βιτίνιο, Μπέργκε, Κάλεν, Οντομπέρ (70′ Γκουντμουντσον), Μπρουν – Λάρσεν (46′ Μπράουνχιλ), Φόστερ (70′ Ροντριγκες), Αμπντούνι (46′ Τέιλορ)

Keywords
Τυχαία Θέματα