Τρομακτική επιστροφή προβλέπει το "The Haunting of Bly Manor"

Η ηθοποιός θα συνεργαστεί πάλι με το Netflix.

Μία εκ των ηθοποιών που γνωρίσαμε στην πρώτη σεζόν του "The Haunting of Hill House", η Victoria Pedretti, θα επιστρέψει στον δεύτερο κύκλο, αλλά με διαφορετικό ρόλο.

Σύμφωνα με το Deadline, η 2η σεζόν θα φέρει τον τίτλο "Τhe Haunting of Bly Manor" και θα είναι το δεύτερο κεφάλαιο στην αποκλειστική "The Haunting" ανθολογία του Netflix.

Θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Henry James, "The Turn of the Screw", το οποίο περιστρέφεται γύρω από μια νταντά, η οποία ενώ φροντίζει δύο παιδιά, διαπιστώνει ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο. Η Pedretti θα ενσαρκώσει την εν λόγω νταντά ονόματι Dani. Η ιστορία έχει αποκτήσει και στο παρελθόν μεταφορές, μεταξύ άλλων η ταινία "The Innocents" (1961) του Jack Clayton, με πρωταγωνιστές τους Deborah Kerr, Michael Redgrave και Megs Jenkins, και η ομότιτλη ταινία του BBC με τους Michelle Dockery, Dan Stevens, Mark Umbers και Sue Johnston.

H ίδια η ηθοποιός έκανε και τη δική της δημοσίευση στο Twitter προσφέροντας τα χαρμόσυνα νέα. Δείτε την παρακάτω:

Nellie Crain may be gone, but Victoria Pedretti is returning to the Haunting universe in The Haunting of Bly Manor coming 2020! pic.twitter.com/uWoB5zdxKx

The Haunting of Hill House (@haunting) 28 Ιουνίου 2019

H Pedretti πρωταγωνίστησε ως Eleanor "Nell" Crain στην πρώτη σεζόν "The Haunting of Hill House", ενώ αναμένουμε να τη δούμε στην ταινία του Quentin Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood" ως Leslie Van Houten και στη 2η σεζόν του "You", το οποίο προβάλλεται και αυτό στο Netflix.

Το "The Haunting of Hill House" βασίζεται στο βιβλίο τρόμου της Shirley Jackson, το οποίο κυκλοφόρησε και στα ελληνικά με τον τίτλο "Οι δαίμονες του Χιλ Χάουζ". Εκδόθηκε αρχικά το 1959 και έχει γίνει ήδη δύο φορές ταινία, μία το 1969 με την Julie Harris και μια το 1999 με τους Liam Neeson, Catherine Zeta-Jones, Owen Wilson.

O Μike Flanagan των "Hush", "Oculus" και "Gerald's Game" ανέλαβε τη δημιουργία, τη σκηνοθεσία αλλά και την εκτελεστική παραγωγή της σειράς, με την Meredith Averill να εκτελεί καθήκοντα co-showrunner και εκτελεστικής παραγωγού. Τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού μοιράζονται με τους Τrevor Macy, Justin Falvey και Darryl Frank. Την παραγωγή αναλαμβάνουν τα Amblin TV του Steven Spielberg και Paramount Television. Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια και έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.

Να τονίσουμε εδώ πως μαζί με την ανακοίνωση για τον δεύτερο κύκλο, μάθαμε πως το Netflix έκλεισε μια πολυετή τηλεοπτική συμφωνία για τα αποκλειστικά δικαιώματα μαζί με τον Flanagan και τον Macy. Η νέα σεζόν θα φέρει νέους χαρακτήρες και θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2020.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΤην επιστροφή της στην 2η σεζόν του "Haunting of Hill House" συζητά η Carla GuginoΤο "The Haunting Of Hill House" πήρε την έγκριση του Stephen KingΠρώτη ματιά και ημερομηνία πρεμιέρας για το "Haunting of Hill House" του Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα