Τροχαίο στο Βουκουρέστι: “Σφήνωσε το κεφάλι μου, ούρλιαζα να με ακούσουν”, λέει επιβάτιδα του λεωφορείου

Όλό και περισσότερες από τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου το οποίο ταξίδεψε από τη Θεσσαλία στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και το καταπλάκωσε μια πινακίδα, έρχονται στη δημοσιότητα.

Μία γυναίκα που ήταν στο συμβγάν όπου έχασε τη ζωή του ένας 53χρονος άνδρας από τη Λάρισα μίλησε στο MEGA, όπου και ανέφερε πως ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλη τη διαδρομή για την Ρουμανία.

“Όλη μας η διαδρομή ήταν

πολύ καλή. Ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλους τους κεντρικούς δρόμους με τα φανάρια και οδηγούσε αργά. Ξαφνικά σε ένα δευτερόλεπτο όλα σκοτείνιασαν“, είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Θερσίτη.

Η ίδια βρέθηκε με σφηνωμένο το κεφάλι στο μπροστινό κάθισμα, και πλακωμένη από την οροφή του λεωφορείου.Remaining Time-0:00FullscreenMute

“Βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα, έχω χτυπήσει στο κεφάλι, στη πλάτη και στον αυχένα. Η μπάρα και η οροφή του λεωφορείου με πλάκωσαν. Άρχισα να φωνάζω, στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι και προσπάθησα να βγάλω το χέρι μου απ’ έξω, να το χτυπάω και να κάνω θόρυβο, ώστε να με ακούσουν“.

Όπως είπε, καθόταν μόλις 2 θέσεις πίσω από τον άτυχο Νίκο Χλώψιο, ο οποίος σκοτώθηκε.

Η κυρία Θερσίτη επιβεβαίωσε τον ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου που έχει πει ότι μέχρι τη Θεσσαλονίκη υπήρχε άλλος οδηγός, και μετά ανέλαβε το ταξίδι μόνος του αυτός που τους έφτασε στο Βουκουρέστι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγεί πολλές ώρες συνεχόμενα, κάτι που είναι απαγορευτικό στην οδήγηση, καθώς ειδικοί αναφέρουν πως η όραση “θολώνει” και τα αντανακλαστικά επιβραδύνονται.

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα