Τρίτος ο Προμηθέας με πειστική εμφάνιση

Με καλές επιδόσεις στην άμυνα, τρέξιμο στο ανοιχτό γήπεδο αλλά και καλά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων ο Προμηθέας δεν είχε μεγάλα προβλήματα, να ελέγξει από τα ξεκίνημα τον ρυθμό του αγώνα και να φτάσει στην άνετη επικράτηση.

Οι νικητές είχαν σε εξαιρετική μέρα για δεύτερη σερί μέρα τον Πορτορικάνο Κόντιτ που μοιάζει για ‘’λαβράκι’’, σταθερά ποιοτικούς και χρήσιμους τους Σίμπσον, Κουλμπόκα, ενώ σε αντίθεση με τον ημιτελικό ο Αμερικάνος Γιναγκ έδειξε ότι πραγματικά μπορεί να βοηθήσει ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

Οι γηπεδούχοι ενδεχόμενα έχουν ως ελαφρυντικό

την κούραση από την προσπάθεια στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικάνος γκαρντ Σταρκς μοιάζει να είναι η καλύτερη επένδυση στη φετινή φουρνιά ξένων, ενώ ο γνωστός μας Μορέιρα παραμένει τόσο χρήσιμος όσο συνήθως.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Παπαθεοδώρου): Σταρκς 21, Μορέιρα 9 (6 ριμπάουντς), Χρυσικόπουλος, Κατσίβελης 7, Στεφάνοβιτς 14, Οσμπορν 6(8 ριμπάουντς), Μπιλής 6(7 ριμπάουντς), Μπαρσέλο 5, Χατζηδάκης 1, Ιορδάνου 2.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Κόουαν 5(6 ασίστ), Γιανγκ 23(5/7 τρίποντα), Κόντιτ 13(6/6 δίποντα, 8 ριμπάουντς), Τσαϊρέλης 11, Χέλεμς 11, Πλότας 2, Μουράτος 4(4 ασίστ), Γκίκας 7, Κακλαμανάκης 2, Σίμπσον 5, Τανούλης, Κουμπόλκα 12.

Keywords
Τυχαία Θέματα