Τρινκιέρι: "Όλα πήγαν καλά εκτός από το... σκορ" (vid)

Τρινκιέρι: "Όλα πήγαν καλά εκτός από το... σκορ" (vid)osinteliΣάβ, 01/09/2021 - 00:15

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών, παρότι η Μπάγερν δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το ΣΕΦ, δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι.

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό… Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με πολλές επαφές, πολύ ωραίο να το βλέπεις. Θεωρώ πως κάναμε ένα πολύ καλό ματς, παίξαμε καλά στο 5vs5 όμως το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ. Έγινε ό,τι έγινε, είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξαμε. Δεν τα παρατήσαμε ακόμα

και όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλα τρίποντα. Όλα πήγαν καλά σήμερα εκτός από το σκορ που έδειξε ο πίνακας. Ήλθαμε χωρίς πέντε παίκτες, αντιμετωπίσαμε μια έμπειρη ομάδα, δεν στεκόμαστε άλλο σε αυτό", δήλωσε ο Ιταλός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά την απόδοση του Μπόλντουιν, είπε: "Ο Ολυμπιακός ξέρει πώς να παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Για τον Ουέιντ, αυτός είναι ουσιαστικά ο όγδοος μήνας του εκτός ΗΠΑ, αν αναλογιστούμε ότι η περσινή σεζόν διεκόπη. Την περασμένη εβδομάδα μας ώθησε σε μια μεγάλη νίκη, απόψε δεν ήταν καλός ωστόσο πήγαμε το ματς στο σουτ".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Bayern Munich - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Bayern Munich ΔΙΕΘΝΕΙΣ Τρινκιέρι: "Όλα πήγαν καλά εκτός από το... σκορ" Submitted by osinteli on Σάβ, 01/09/2021 - 00:15 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/ST_TRINKERI_080121.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών, παρότι η Μπάγερν δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το ΣΕΦ, δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι. ΜΠΑΣΚΕΤ Bayern Munich Bayern Munich - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών, παρότι η Μπάγερν δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το ΣΕΦ, δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Article publish on Σάβ, 01/09/2021 - 00:15 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα