Τριαντάφυλλος: “Για να κερδίσει τη Ρεάλ πρέπει να βάζεις σουτ” (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους “Playmakers”:

Για την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης: “Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς το φινάλε που θα θέλαμε. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας και μου άρεσε η μαχητικότητα που είχε η ομάδα. Αν μερικά σουτ είχαν διαφορετική έκβαση ίσως ήταν θετικό το αποτέλεσμα”.

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης: “Τα σουτ ήταν μοιρασμένα στο δίποντο και στο τρίποντο, ήταν χαμηλά τα ποσοστά μας. Για αν κερδίσει τη Ρεάλ

πρέπει να βάλεις σουτ. Αρχικά πρέπει να δώσουμε και συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Κάναμε καλή δουλειά στο τέλος για να κινήσουμε την άμυνα της Ρεάλ. κάναμε ένα παιχνίδι με μόλις έξι λάθη. Συμφωνώ με τον Σάσα, πρέπει να βελτιώσουμε την ταχύτητα μας δουλεύουμε στις προπονήσεις πάνω σ’ αυτό”.

Για το ματς με τους “μπλάνκος: “Ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα το κοιτάξαμε ξεχωριστά. Η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική, η Ρεάλ επηρεάστηκε από αυτό για να καταβάλει την ένταση μας”.

Για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια: “Παραμένει ο στόχος ίδιος να κερδίσουμε, η Μπασκόνια είναι σε αγωνιστική κάμψη. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να προπονηθούμε και να αφοσιωθούμε στο παιχνίδι με την Μπασκόνια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα