Τρία στα τρία και τέταρτη θέση για Βίλα (video)

Η Άστον Βίλα πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της στην Τσάμπιονσιπ και για την 27η αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Νότινγχαμ με 1-0.

Ο Χόγκαν σημείωσε με κεφαλιά το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 18ο λεπτό, μετά από σέντρα του Σνόντγκρας που ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα.

Έξι λεπτά αργότερα ο Τζον Τέρι είχε σημαντική ευκαιρία για δεύτερο γκολ, όμως με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σμιθ. Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο
πρώτο ημίχρονο ήταν στις καθυστερήσεις με φάουλ του Ντάουελ και τη μπάλα να φεύγει εκατοστά έξω από το δοκάρι του Τζόνστον.

Σε χαμηλό τέμπο παίχθηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με σημαντικότερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων με τον Σνόντγκρας στο 48 και τον Σμιθ να του αρνείται 2-0.

Η ομάδα του Καράνκα (που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Νότινγχαμ) δεν δημιούργησε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε σε μια-δυο περιπτώσεις με τον ΜακΚάι που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Άστον Βίλα που ανέβηκε στους 47 βαθμούς και έπιασε την Μπρίστολ Σίτι στην 4η θέση.
Keywords
Τυχαία Θέματα