Τρία χρόνια αποκλεισμός σε Αγγλίδα φίλαθλο γιατί πέταξε ...κρεατόπιτα!

Στον απίθανο κόσμο του ποδοσφαίρου ...όλα γίνονται. Ακόμα και να επιβληθεί ποινή αποκλεισμού τριών χρόνων σε Αγγλίδα φίλαθλο, γιατί πέταξε ...κρεατόπιτα σε οπαδό της Γουέστ Χαμ!

Η 44χρονη Τζόσεφιν Τζόνσον αποβλήθηκε για τρία χρόνια από τα αγγλικά γήπεδα και θα πληρώσει πρόστιμο 300 λιρών, γιατί πέταξε μια παραδοσιακή steak pie σε φίλαθλο της Γουέστ Χαμ στο παιχνίδι με τους Γουλφς πριν από ένα μήνα.

Η Αγγλίδα είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας των Γουλφς και αρνείται την κατηγορία, αν και οι υπεύθυνοι του γηπέδου εντόπισαν το
συγκεκριμένο περιστατικό μέσω του κλειστού τηλεοπτικού κυκλώματος που υπάρχει στο "Μολινό".

"Δεν είμαι χούλιγκαν. Έφυγε ένα κομμάτι κρέας και χτύπησε τον οπαδό της Γουέστ Χαμ. Προσπάθησα να του ζητήσω συγγνώμη, όμως άρχισε να με βρίζει και κάλεσε την ασφάλεια του γηπέδου. Εκείνη τη στιγμή έτρωγα την πίτα μου, όταν σκόραραν οι Γουλφς. Στους πανηγυρισμούς πνίγηκα και καθώς έβηξα, έφυγε το κομμάτι κρέας από το στόμα μου", ισχυρίστηκε η Τζόνσον. Πάντως η ιστορία της δεν έπεισε τις αρμόδιες αρχές και τη διοίκηση των Γουλφς και η 44χρονη μητέρα ενός παιδιού, θα κάνει τρία χρόνια για να μπει και πάλι στο γήπεδο. Πιθανότατα δίχως να τρώει ...κρεατόπιτα.
Keywords
Τυχαία Θέματα