''Τρένο'' η Ξάνθη με ανατροπή (video)

Τρίτη διαδοχική νίκη για την Ξάνθη, κέρδισε 2-1 και τον ΠΑΣ που απογοητεύει, συνέχισε την εξαιρετική της πορεία η ομάδα του Ράσταβατς και πλέον μετράει 7 ματς χωρίς ήττα. Γκολ και χαμένο πέναλτι ο Γέντρισεκ, άνοιξε το σκορ ο Μυστακίδης,με 10 τελείωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες.

Μόλις μια αλλαγή για τον Ράσταβατς στην 11αδα, ο Μελισσόπουλος πήρε τη θέση του Κίκε Μπουλά και έπαιξε για πρώτη φορά βασικός.

Έξι νέα
πρόσωπα στην 11αδα για τον Γιάννη Πετράκη,Σκόνδρας,Ξύδας, Γιάκος,Κρίζμαν,Κακούμπα,Κιούζικ ξεκίνησαν βασικοί.

Πρώτο ημίχρονο

Μοιραίος ο Γέντρισεκ, δοκάρι...και γκολ ο ΠΑΣ!

Πριν συμπληρωθεί πεντάλεπτο στο ματς και ο Μπρίτο κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Αποστολόπουλου. Ο Γέντρισεκ νικήθηκε από τον Βελλίδη με τον Σλοβάκο να χάνει το πρώτο του πέναλτι μετά από τρία εύστοχα.

Στο 12ο λεπτό πάλι ο Γέντρισεκ ''σπατάλησε'' νέα μεγάλη ευκαιρία, ολομόναχος δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να ''εξιλεωθεί'' για το χαμένο πέναλτι.Οι φιλοξενούμενοι με την ψυχολογία υπέρ τους, πήραν μέτρα στο γήπεδο ανεβάζοντας την απόδοσή τους.

Μεγάλη χαμένη στο 19ο λεπτό ο Αθανασιάδης σημάδεψε το δοκάρι του Ζίφκοβιτς μετά τη σέντρα του Μυστακίδη. Ο επιθετικός του Πας δεν κατάφερε να σκοράρει μετά από 1 χρόνο, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Μυστακίδης σημάδεψε σωστά και έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους. Ο Έλληνας επιθετικός νίκησε τον Σιλά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν υπήρξαν σημαντικές ευκαιρίες αν εξαιρέσουμε το σουτ του Νικολιά που εξουδετέρωσε ο Ζίφκοβιτς σε κόρνερ στο 43ο λεπτό με το 0-1 να κλείνει το ημίχρονο.

Δεύτερο ημίχρονο

Ισοφάρισε ο Μπρίτο, το έβαλε τελικά ο Γέντρισεκ

Ο Ράσταβατς θέλησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του ρίχνοντας στον αγώνα στη θέση του Μελισσόπουλου που δεν βοήθησε τον Κάστρο και τον Καμαρά στη θέση του Ντε Λούκας που αποχώρησε τραυματίας.

Ο Νικολιάς είχε και την πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50ο λεπτό η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια της Ξάνθης.

Η Ξάνθη ακίνδυνη μέχρι το 63ο λεπτό, βρήκε την ισοφάριση με τον Ντουρίσκοβιτς να βγάζει σέντρα και τον Μπρίτο να σκοράρει με το κεφάλι για το 1-1.

Η Ξάνθη πήρε φόρα και ξεκίνησε να δημιουργεί ευκαιρίες...Ο Κοβάσεβιτς ανάγκασε τον Βελλίδη σε σπουδαία επέμβαση που έβγαλε τη μπάλα σε κόρνερ και από την εκτέλεση ο Κάστρο ολομόναχος έστειλε τη μπάλα έξω στο 67ο λεπτό.

Στο 78ο ο Γέντρισεκ τελικά τα κατάφερε και έδωσε το προβάδισμα στην Ξάνθη. Ο Μπαξεβανίδης γύρισε στην περιοχή και ο Σλοβάκος πέτυχε το 6ο φετινό του γκολ.

Ο Αθανασιάδης προσπάθησε να απαντήσει όμως ο Ζίβκοβιτς με δύσκολη επέμβαση κράτησε το 2-1 στη κεφαλία του επιθετικού του ΠΑΣ στο 82ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις Ντουρίσκοβιτς ο Μιχαήλ άφησαν την ομάδα τους πάικτη λιγότερο καθώς αντίκρισαν δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκαν.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος

Βοηθοί:Ηλίας Αλεξέας, Μαρία Δέτση

4ος Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Ξάνθη(Ράσταβατς):Ζίφκοβιτς,Μπαξεβανίδης,Ντε Λούκας (57'Καμαρά),Κοβάσεβιτς,Ντουρίσκοβις,Λισγάρας,Σιλά,
Μπρίτο(79'Κίκε Μπουλά),Γέντρισεκ,Μελισσόπουλος(46'Κάστρο)

ΠΑΣ Γιάννινα(Πετράκης):Βελλίδης,Λίλα,Τζημόπουλος,Μιχαήλ,Σιόντης(87'Γιάκος), Αποστολόπουλος,Ντόλοβατς(82'Βιντάλ),Τσικάρσκι,Νικολιάς,Μυστακίδης(66'Ξύδας),
Αθανασιάδης
Keywords
Τυχαία Θέματα