Τρελαμένος ο Αταμάν: “Θα πάρουμε ξανά το ευρωπαϊκό”!

Σε… πελάγη ευτυχίας έπλεε ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν μετά την πρόκριση της ομάδας του στο Final Four της Euroleague. Μάλιστα ο Τούρκος τεχνικός εμφανίστηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση για την… back to back κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

“Πολλά συγχαρητήρια στον αγαπημένο μου φίλο, τον καλύτερο μου φίλο, Ετόρε Μεσίνα και την ομάδα του. Ήταν μια σπουδαία σειρά αγώνων,

αλλά είχαμε περισσότερη τύχη, καθώς και τα τέσσερα παιχνίδια έμοιαζαν πάρα πολύ. Κερδίσαμε το ματς στα τελευταία δύο λεπτά, όμως και αυτοί (το Μιλάνο) έπαιξαν εκπληκτικά”, δήλωσε αρχικά ο Αταμάν και πρόσθεσε:

“Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι σπουδαία ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, για τους παίκτες μου και ιδιαίτερα για την Αναντολού Εφές, γιατί αξίζει να βρίσκεται και πάλι στο Final Four. Δύο ακόμα παιχνίδια έμειναν για τον τίτλο. Είπα την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα τον κερδίσουμε ξανά! Τώρα όλοι βλέπουν ότι είμαστε στο Final Four και θα δουν να κερδίσουμε ξανά τη Euroleague”!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρελαμένος, Αταμάν, “Θα,trelamenos, ataman, “tha