Τρεις παίκτες του UCLA συνελήφθησαν για κλοπή!

Οι τρεις παίκτες μπάσκετ της πανεπιστημιακής ομάδας του UCLA, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Κίνα για κλοπή σε πολυκατάστημα, θα πρέπει να περιμένουν την ολοκλήρωση της νομικής διαδικασίας για να τους επιτραπεί η επιστροφή στη χώρα τους. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ESPN, η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες ή ακόμη και μήνες!

Οι παίκτες που συνελήφθησαν είναι οι ΛιΑντζελο Μπολ,
Κόντι Ράιλι και Τζέιλεν Χιλ. Ο Μπολ είναι ο μικρότερος αδελφός του άσου των Λος Αντζελες Λέικερς, Λόνζο Μπολ. Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας ασκεί πιέσεις για την απελευθέρωση των τριών νεαρών, αλλά οι κινεζικές αρχές τονίζουν πως θα παραμείνουν περιορισμένοι στο ξενοδoχείο τους, έως ότου ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις και η νόμιμη διαδικασία.

Η ομάδα της UCLA έφτασε στη Σανγκάη την περασμένη Κυριακή για παιχνίδια προετοιμασίας, πριν από την έναρξη του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος (NCAA) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι τρεις παίκτες κατηγορούνται για κλοπή από ένα κατάστημα Louis Vuitton, που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η ομάδα, ανέφερε σχετικά το ESPN.
Keywords
Τυχαία Θέματα