Τραυματίστηκε ξανά ο Ντεμπελέ!

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η πανάκριβη καλοκαιρινή μεταγραφή της Μπαρτσελόνα. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ τραυματίστηκε εκ νέου και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα για έναν ακόμη μήνα...

Πριν καλά-καλά προλάβει να επιστρέψει στη δράση, ο Ουσμάν Ντεμπελέ τραυματίστηκε εκ νέου και θα λείψει 3-4 εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα. Ο ακριβοπληρωμένος Γάλλος επιθετικός, που έμεινε περισσότερο από τρεις μήνες εκτός γηπέδων λόγω επέμβασης
στον δικέφαλο, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις μετά το χθεσινό (14/1) ματς των «μπλαουγκράνα» με τη Σοσιεδάδ, στο οποίο αγωνίστηκε ως αλλαγή. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηρό και πλέον ξεκινά αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την Τσέλσι για τους «16» του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντεμπελέ μεταγράφηκε τον Αύγουστο από την Ντόρτμουντ στην Μπαρτσελόνα, αντί 105 εκατ. ευρώ (συν 40 εκατ. ως μπόνους), όμως λίγες ημέρες μετά το ντεμπούτο του τραυματίστηκε. Επανήλθε στις 4 Ιανουαρίου, στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Θέλτα, αλλά μετά από μόλις τέσσερις συμμετοχές τίθεται ξανά νοκ-άουτ.

Να σημειωθεί ότι ένα μικροπρόβλημα στη δεξιά φτέρνα ταλαιπωρεί τον Αντρές Ινιέστα, που πιθανότατα θα χάσει το ματς κυπέλλου της Τετάρτης (17/1) με την Εσπανιόλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα