Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε 2-3: Πήρε τη νίκη, έμεινε κοντά στην πρώτη θέση

Την 9η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα Τουρκίας η Φενέρμπαχτσε προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference League.

Στο μεγάλο ντέμρπι της Τραπεζούντας στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής, τα “καναρίνια επικράτησαν 3-2 με το γκολ που πέτυχε τρία λεπτά πριν την λήξη ο Μπατσουαγί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέλγος διεθνής επιθετικός, πέρασε στον αγωνιστικό

χώρο τρία λεπτά νωρίτερα, αντικαθιστώντας τον Σζιμάνσκι.

Ο αγώνας άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Φενέρ καθώς προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με τον Φρεντ, ενώ ο ίδιος πέτυχε το 0-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Η Τράμπζονσπορ ανέκαμψε και βρήκε απάντηση αρχικά με τον Μπάρντι στο 63΄ και στη συνέχεια ισοφάρισε με την εκτέλεση πέναλτι του Χασάν στο 78΄.

Με τη σφραγίδα του Μποτσουαγί στο 87΄ διαμορφώθηκε το τελικό 2-3, ενώ ο αγώνας ολοκληρώθηκε μετά από 15λεπτη καθυστέρηση.

Στο ντέρμπι αγωνίστηκε ο Ταξιάρχης Φούντας με την Τράμπζονσπορ, καθώς πέρασε αλλαγή στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων στη θέση του Χασάν.

Μετά τη νέα της νίκη, η Φενέρμπαχτσε (18 αγωνιστικές αήττητη) έφτασε τους 79 βαθμούς και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι (81β.)

Η σύνθεση της Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Οσάγι – Σάμιουελ, Καντίογλου, Τζικού, Αζιζ (46΄ Οουστερβόντε), Φρεντ, Γιουκσέκ, Τάντιτς, Καβεχκσί 96΄ Μουλντούρ), Σζιμάνσκι (83΄ Μπατσουαγί),Τζέκο (83΄ Ντούσαν)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε 2-3, Πήρε,trabzonspor – fenerbachtse 2-3, pire