Τούχελ: «Δεν ξέρω αν αυτή η εβδομάδα χωρίς αγώνα είναι ευλογία ή κατάρα»

Το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Ουνιόν Βερολίνου την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε μετά από σφοδρή χιονόπτωση και πλέον έχει προγραμματιστεί εκ νέου από τη Λίγκα για τις 24 Ιανουαρίου. Οι Βαυαροί, οι οποίοι αποκλειστεί από το Κύπελλο Γερμανίας, δεν αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια της φάσης των «16» αυτής της εβδομάδας.

«Δεν ξέρω αν αυτή η εβδομάδα χωρίς αγώνα είναι ευλογία ή κατάρα», είπε ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου. «Να έχεις ξαφνικά τόσο πολύ χρόνο σε μια φάση που είσαι στα όριά σου. Ξαφνικά έχεις προπόνηση μιας εβδομάδας», είπε.

Οι

Βαυαροί, που έχουν ήδη προκριθεί στη φάση των νοκ άουτ του Champions League, βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Bundesliga, με 32 βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η πρωτοπόρος Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται στους 35.

«Αυτό που θέλαμε να κάνουμε κόντρα στην Ουνιόν ήταν να αυξήσουμε το επίπεδο έντασης στο παιχνίδι μας και την επιθετικότητά μας. Τώρα το θέμα είναι να διατηρήσουμε αυτή την ένταση στα ύψη. Δεν αξίζει να φιλοσοφήσουμε για το αν αυτή η εβδομάδα χωρίς αγώνα ήταν καλή ή κακή. Προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε την εβδομάδα για να προπονηθούμε σχετικά με την επιθετικότητα και την έντασή μας. Πρέπει να το φέρουμε στο γήπεδο», είπε.

Ο Τούχελ θα έχει πίσω στην ομάδα τον χαφ Τζαμάλ Μουσιάλα, αφού ο Γερμανός διεθνής ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

«Ο Μουσιάλα συμπεριλήφθηκε στην ομάδα.Σίγουρα δεν θα παίξει πάνω από 90 λεπτά, αλλά θα αποφασίσουμε αν θα ξεκινήσει ή θα τελειώσει το παιχνίδι για εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα