Τότεναμ: Ζήτησε συγγνώμη ο Ζοσέ Μουρίνιο

Τότεναμ: Ζήτησε συγγνώμη ο Ζοσέ ΜουρίνιοtnalΠαρ, 03/19/2021 - 08:32

Φανερά δυσαρεστημένος από τον αποκλεισμό της Τότεναμ από τη συνέχεια του Europa League εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους της αγγλικής ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στάθηκε στην ενέργεια που είχε η κροατική ομάδα και στον πάθος που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Μεταξύ άλλων,

ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: “Οι αντίπαλοι μας είχαν ενέργεια, πάθος, ίδρωσαν και τώρα κλαίνε από δάκρια χαράς. Ήταν ταπεινοί και αποφασισμένοι. Συγχαρητήρια. Η ομάδα μου, επαναλαμβάνω, η ομάδα μου, έμοιαζε πως δεν παίζουμε ένα σημαντικό αγώνα. Αν για έναν από αυτούς δεν ήταν σημαντικό, θα μένα ήταν. Είμαι απογοητευμένος από τη διαφορά στη συμπεριφορά της μίας με την άλλη ομάδα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Η ομάδα μου δεν έκανε του τα βασικά του ποδοσφαίρου, ούτε τα βασικά της ζωής. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους φιλάθλους της Τότεναμ. Αν ο αγώνας ήταν ζωής ή θανάτου, σήμερα πεθάναμε”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Φανερά δυσαρεστημένος από τον αποκλεισμό της Τότεναμ από τη συνέχεια του Europa League εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Article publish on Παρ, 03/19/2021 - 08:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα