Τότεναμ: Ζήτησαν συγγνώμη οι Λο Σέλσο και Λαμέλα

Τότεναμ: Ζήτησαν συγγνώμη οι Λο Σέλσο και ΛαμέλαtnalΚυρ, 01/03/2021 - 13:44

Οι Χιοβάνι Λο Σέλσο και Έρικ Λαμέλα έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργάνωσαν και πήραν μέρος σε αυτό πάνω από 15 άτομα. Οι δυο παίκτες της Τότεναμ άλλαξαν τον χρόνο μαζί με τους Ρεγκιλόν και Μαουέλ Λαντσίνι της Γουέστ Χαμ, μαζί με τις οικογένειές τους. 

Ο Λο Σέλσο

ανέφερε μέσω Twitter: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλους – κατανοώ τις σπουδαίες θυσίες που κάνουν οι άνθρωποι για να διατηρούν ασφαλείς τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους, και ο εκνευρισμός που έχετε εκφράσει προς εμένα είναι δικαιολογημένος. Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου, τις οποίες μετανιώνω πραγματικά. Επίσης, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους αυτούς που δουλεύουν τόσο σκληρά για να μας κρατήσουν ασφαλείς και θα κάνω ότι μπορώ για να θέσω ένα καλύτερο παράδειγμα στο μέλλον”.

Από την πλευρά του ο Λαμέλα έγραψε επίσης στο Twitter: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για μία απόφαση που πήρα κατά τα Χριστούγεννα, την οποία μετανιώνω βαθύτατα. Μετά από αρκετή σκέψη, καταλαβαίνω τη σοβαρότητα των ενεργειών μου και τον αντίκτυπο που έχει στους άλλους. Είμαι πραγματικά ευγνώμων σε όλους που εργάζονται σκληρά για να μας κρατήσουν ασφαλείς και ντρέπομαι γνωρίζοντας ότι έχω απογοητεύσει ανθρώπους”.

Τα σχετικά ποσταρίσματα:

I want to apologise for a decision I made over Christmas which I deeply regret. On reflection I understand the seriousness of my actions and the impact it has on others.
I am truly thankful to everyone working hard to keep us safe and I feel ashamed knowing I’ve let people down.

— Erik Manuel Lamela (@ErikLamela) January 2, 2021

pic.twitter.com/fkc5lSfd7G — Giovani Lo Celso (@LoCelsoGiovani) January 2, 2021

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Οι Χιοβάνι Λο Σέλσο και Έρικ Λαμέλα έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργάνωσαν και πήραν μέρος σε αυτό πάνω από 15 άτομα. Article publish on Κυρ, 01/03/2021 - 13:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα