Τότεναμ: Οι ζημιές μεγαλώνουν λόγω του lockdown

Τότεναμ: Οι ζημιές μεγαλώνουν λόγω του lockdowntnalΤρί, 11/24/2020 - 07:52

Η διοίκηση της Τότεναμ φέρεται να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς βλέπει τα χρέη της ομάδας να μεγαλώνουν το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, αν παραταθεί το μέτρο της απαγόρευσης των φιλάθλων να βρίσκονται στις εξέδρες των αγγλικών γηπέδων, οι απώλειες για τους Λονδρέζους αναμένεται να φτάσουν τα 150 εκατομμύρια λίρες. Η διοίκηση της Τότεναμ τονίζει πως μόνο αν αρθεί η απόφαση για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει προοπτική ανάκαμψης

στα οικονομικά της ομάδας. Στις εφετινές απώλειες δεν έχουν προστεθεί και τα 63,9 εκατομμύρια λίρες που έχασε την περσινή σεζόν η Τότεναμ, από το κλείσιμο των εξεδρών. 

Όλο το προηγούμενο διάστημα, η διοίκηση της Τότεναμ δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει και το νέο γήπεδο της ομάδας, για άλλες εκδηλώσεις, έτσι ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Ο Ντάνιελ Λέβ τόνισε χαρακτηριστικά: “Υπολογίζουμε πως οι απώλειες μας θα είναι 150 εκ. λίρες, αν παραμείνουν κλειστά τα γήπεδα”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Η διοίκηση της Τότεναμ φέρεται να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς βλέπει τα χρέη της ομάδας να μεγαλώνουν το τελευταίο διάστημα. Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 07:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα