Τότεναμ: Ο Μπισουμά θέλει να κερδίζει

Ο Ιβ Μπισουμά ήταν εξαιρετικός στο εκτός έδρας 2-2 της Τότεναμ με την Μπρέντφορντ στην πρεμιέρα της ομάδας του Ποστέκογλου στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και μίλησε για την δουλειά που γίνεται με τον νέο προπονητή.

“Τα πάντα έχουν να κάνουν με την ομάδα και τον τρόπο που δουλεύουμε. Μπορώ να πω ευχαριστώ στον προπονητή και τους συμπαίκτες μου γιατί δουλέψαμε πολύ σκληρά. Όλοι έπαιξαν καλά αλλά το πιο σημαντικό πράγμα για μένα δεν είναι να είμαι MVP αλλά να κερδίζω.

Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Δεν παίζω για εμένα, παίζω για την Τότεναμ, για τους συμπαίκτες μου, για όλους. Ο προπονητής μας ζήτησε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που απολαμβάνουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να κάνουμε αυτό που θέλει ο προπονητής, είναι σημαντικό. Όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι απέναντι στην Μπρέντφορντ εκτός έδρας, πήραμε έναν βαθμό και τώρα ανυπομονούμε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα δούμε πώς μπορούμε να σταματήσουμε τα λάθη και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς.”

Η Τότεναμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα