Τότεναμ, η επιστροφή! (video)

Η Τότεναμ έψαχνε μια νίκη για να μπει και πάλι σε τροχιά ανακάμψης καθώς τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη έμοιαζε να παραπαίει. Η "ανάστασή" της ήρθε μέσω Ερυθρού Αστέρα για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Η ομάδα του Ποτσετίνο από νωρίς στο ματς ήταν κααιγιστική και η υπόθεση νίκη ολοκληρώθηκε νωρίς.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Χάρι Κέιν άνοιξε το σκορ για την Τότεναμ με όμορφη κεφαλιά ύσερα από το κόρνερ του Λαμέλα. Ο τελευταίος
επτά αργότερα δημιούργησε και για τον Σον, όταν μπήκε από τα δεξιά έκοψε τη μπάλα στο αριστερό έκανε τη σέντρα και ο Σον με όμορφο τρόπο στο δεύτερο δοκάρι έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Μπόργιαν βαζοντας από νωρίς τέλος στις όποιες φιλοδοξίες είχαν οι Σέρβοι.

Ο ίδιος παίκτης λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου έκανε το 3-0, όταν μετά απο λάθος του Μάριν στο κέντρο, επωφελήθηκε ο Ντομπελέ ο οποίος έκανε την ασίστ στον Σον που δε δυσκολεύτηκε να βάλει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στη βραδιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "πετεινοί" συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τον Λαμέλα από ασίστμαν να ντύνεται σκόρερ και να ανεβάζει το οδείκτη του σκορ στο 4-0 στο 57ο λεπτό. Από προσπάθεια του Κέιν και γύρισμα του στην περιοχή η μπάκα έφτασε στον Λαμέλα που ολετυχε κι αυτός γκολ με τη σειρά του. Ο Ερυθρός Αστέρας έχασε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η Τότεναμ σκόραρε ξανά με τον Κέιν για το 5-0 στο 72'.

Με αυτή τη νίκη η αγγλική ομάδα έφτασε τους 4 βαθμούς και προσπέρασε τον Ερυθρό Αστέρα στη βαθμολογία ο οποίος έχει 3 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση.

Bαθμολογία
Μπάγερν Μονάχου 9 (13-4)
Τότεναμ 4 (9-9)
Ερυθρός Αστέρας 3 (3-9)
Ολυμπιακός 1 (5-8)

4η αγωνιστική
Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός (19:55)
Ερυθρός Αστέρας-Τότεναμ (22:00)

5η αγωνιστική
Τότεναμ-Ολυμπιακός (22:00)
Ερυθρός Αστέρας-Μπάγερν Μονάχου (22:00)

6η αγωνιστική
Μπάγερν Μονάχου-Τότεναμ (22:00)
Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας (22:00)

Τότεναμ: Γκαζανίγκα, Φερτόνχεν (73' Φόιθ), Σάντσεζ, Σον (68' Ντάιερ), Κέιν, Λαμέλα, Σισοκό, Ντέλε Άλι (79' Λο Σέλσο), Οριέ, Ντομπελέ, Ντέιβις.

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Ντέγκενεκ, Βούλιτς, Μάριν, Γκαρσία, Τομανέ (62' Πάβκοβ), Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς, Γκόμπελιτς, Κάνιας (62' Πέτροβιτς), Λα Πάρα (82' Βουκάνοβιτς).
Keywords
Τυχαία Θέματα