Τότεναμ: Δεν νιώθει ξεχωριστός στην Πρέμιερ Λιγκ ο Σον

Τότεναμ: Δεν νιώθει ξεχωριστός στην Πρέμιερ Λιγκ ο ΣονmkatsafaΠέμ, 11/12/2020 - 15:37

Διανύοντας την 6η του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, ο 28χρονος λογίζεται ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του αγγλικού πρωταθλήματος. Ήδη έχει πετύχει 8 γκολ σε 8 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ, μαζί με τον Βάρντι της Λέστερ, τον Κάλβερτ-Λιούιν της Έβερτον και τον Σαλάχ της Λίβερπουλ. Παρά τα εντυπωσιακά του επιτεύγματα, ο 28χρονος Νοτιοκορεάτης,

παραμένει προσγειωμένος και με τα πόδια σταθερά στο έδαφος.
Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Premier League, αποκάλυψε ότι η ιδέα αυτή δεν πέρασε καν από το μυαλό του.
«Ποτέ δεν πίστευα ότι είμαι από τους καλύτερους παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ. Ειλικρινά, δεν το έχω σκεφτεί αυτό ούτε για μια στιγμή », είπε στο κανάλι στο YouTube της Κορεάτικης Ομοσπονδίας. «Πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο δυνατό για την Τότεναμ και την  Εθνική ομάδα και ήθελανα δείξω όλες τις ικανότητές μου. Είναι διαφορετικό συναίσθημα να παίζεις για την εθνική ομάδα και για την Τότεναμ». 

Ο Σον, ο οποίος σημείωσε 18 γκολ σε 41 αγώνες την περασμένη σεζόν, ξεκίνησε μια «θανατηφόρα» συνεργασία με τον Χάρι Κέιν αυτή τη σεζόν. Ο διεθνής άσσος της Νότιας Κορέας σκόραρε τέσσερις φορές στη νίκη των Σπερς με σκορ 5-2 απέναντι στη Σαουθάμπτον τον Σεπτέμβριο, με τον Κέιν να του δίνει τις ασίστ και για τα τέσσερα γκολ.
 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Ο επιθετικός της Τότεναμ, Σον Χιουν-Μιν έχει ξεκινήσει εκπληκτικά την εφετινή σεζόν. Article publish on Πέμ, 11/12/2020 - 15:37 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα