Τότεναμ : Οι παίκτες καταρρέουν (vid)

Σκληρή η προετοιμασία του Αντόνιο Κόντε για την νέα σεζόν. Σε πλάνα από την προετοιμασία οι παίκτες της Τότεναμ καταρρέουν και δεν έχουν κουράγιο να σηκωθούν.

Η Τότεναμ βρίσκεται στην Νότια Κορέα για την προετοιμασία της νέας σεζόν και ο Αντόνιο Κόντε έχει αρχίσει από νωρίς το σκληρό πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Σε πλάνα που ήρθαν στην δημοσιότητα οι παίκτες της Τότεναμ

μόλις τελειώνουν την προπόνηση καταρρέουν στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα ένας Νοτιοκορεάτης ο Σον χρειάζεται την βοήθεια τόσο του αρχηγού Χάρι Κέιν όσο και ενός μέλους του προπονητικού τιμ για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.

Crazy scenes as Son Heung-Min and his teammates struggle to stand after brutal Tottenham pre-season trainingpic.twitter.com/Lu20M6lPSS

Sun Sport (@SunSport) July 11, 2022

Μετά από ένα δίωρο εξαντλητικής προπόνησης, της τρίτης μέσα σε 24 ώρες, στις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία της Σεούλ οι παίκτες δεν άντεξαν.

Μετά το τέλος της δίωρης προπόνησης ο Κόντε ζήτησε να κάνουν οι παίκτες 42 φορές σπριντ όλο τον αγωνιστικό χώρο και 30 φορές οι παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τους.

Αυτός που βγήκε νικητής στην διαδικασία ήταν ο Τρόι Πάροτ ο οποίος εντυπωσίασε τον Κόντε με την φυσική κατάσταση του ενώ δεν κατέρρευσαν και οι Σάντσες, Χιλ και Παπ Σαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα