Τότεναμ – Άρσεναλ 0-2: Πάει φουλ για τίτλο (hls)

Πρώτη νίκη της Άρσεναλ μετά το 2014 στην έδρα της Τότεναμ και η ομάδα του Αρτέτα πάει φουλ για τίτλο.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν δυνατά και μόλις στο 7′ ο Ενκέτια έχασε τεράστια ευκαιρία, αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιορίς από πλεονεκτική θέση.

Ωστόσο στο 14′, ο Γάλλος γκολκίπερ έκανε μία από τις μεγαλύτερες γκέλες της καριέρας του, καθώς έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε σέντρα του Σακά και χάρισε, ουσιαστικά, το γκολ στην Άρσεναλ (0-1)

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 18′, η Τότεναμ απείλησε

για πρώτη φορά, με την πολύ μεγάλη επέμβαση από τον Ράμσντεϊλ σε τετ-α-τετ του Σον (από κάθετη του Σεσενιόν) αλλά στο 25′ και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι, που άγγιξαν το 2-0, όμως από τον «κεραυνό» του Παρτέι τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Γιορίς.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Γκανέζος, όμως, το πέτυχε ο εξαιρετικός, σε ακόμη ένα παιχνίδι, Έντεγκαρντ. Ο Νορβηγός μετά από μια υπέροχη προσπάθεια εκτός περιοχής, σούταρε και έστειλε την μπάλα στη γωνία του Γιορίς, διπλασιάζοντας τα τέρματα των φιλοξενούμενων, που ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο Ράμσντεϊλ με νέα, τρομερή επέμβαση σε τετ-α-τετ με τον Σεσενιόν κράτησε το “μηδέν” για την εστία του, ενώ στο 69′, τετ-α-τετ του Ενκέτια με τον Γιορίς, αλλά ο τελευταίος είπε «όχι» στην προσπάθεια του αντιπάλου του

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα