Τορτόνα-Μπρίντιζι 78-87: Ο Νικ Πέρκινς διατήρησε το αήττητο

Η Μπρίντιζι έφυγε νικήτρια από την έδρα της Τορτόνα (78-87), με τον Νικ Πέρκινς να πετυχαίνει 26 πόντους σε 31 λεπτά συμμετοχής και τον Τζέρεμι Τσάπελ να συνεισφέρει 17 πόντους σε 30 λεπτά, κόντρα στους γηπεδούχους που ήταν ανταγωνιστικοί μέχρι το 34′, αλλά ως νεοφώτιστοι στην πρώτη κατηγορία, δεν είχαν την εμπειρία και το εύρος των επιλογών στην επίθεση.

Τρείς φορές (δυο στο πρώτο ημίχρονο και μια στο τρίτο δεκάλεπτο), οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μέχρι 8 πόντους, αλλά η Τορτόνα είχε τα κατάλληλα αντανακλαστικά και με.ίωσε άμεσα, αλλά στην τέταρτη περίοδο

και στην τέταρτη απόπειρα της Μπρίντιζι να αυξήσει το προβάδισμα της στο σκορ, δεν υπήρξε άλλη, ανάλογη απάντηση από την ομάδα του Μάρκο Ραμοντίνο.

Ο Μεκιούρα και ο Μασκόλο ήταν οι μοναδικοί παίκτες της Τορτόνα που είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ στον αντίποδα, δίπλα στους πρώτους σκόρερ, Νίκ Πέρκινς και Τσάπελ, ο Ματία Ούντομ ήταν καθοριστικός στην τελευταία περίοδο. Η Μπρίντιζι προηγήθηκε με 71-81, στο 2’47” πριν από την λήξη και έκανε διαχείριση του σκορ και του χρόνου για την τρίτη νίκη της στην 3η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 18-24, 42-44, 63-66, 78-87

Η στατιστική: https://legabasket.it/game/23381/bertram-derthona-basket-tortona-happy-casa-brindisi

Keywords
Τυχαία Θέματα