Τοροσίδης: "Να βγάλουμε την ψυχή του Έλληνα" (video)

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης, παραβρέθηκε στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Φινλανδία και με με πάσα ειλικρίνεια τόνισε πως η Εθνική ομάδα πρέπει να παίξει ξανά με ψυχή και διάθεση. Πιστεύει στην ομάδα και θέλει να αγωνιστε΄ιακόμα και για την πρώτη θέση του ομίλου στο Nations League από τη στιγμή που ακόμα υπάρχουν ελπίδες. Αναλυτικά ο Βασίλης Τοροσίδης είπε:

"Μια νέα
αρχή για την ομάδα. Αν και μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα για μένα. Αν κερδίσουμε με ένα καλό σκορ και χάσουν το τελευταίο παιχνίδι κι εμείς κερδίσουμε και την Εσθονία όλα είναι πιθανά. Εγώ όσο υπάρχουν ελπίδες θέλω να τις εξαντλήσω. Αν δε γίνει αυτό, αρχίζει ένας δύσκολος προκριματικός, και πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε το στόχο, γιατί η Εθνική θα είναι κακό να μείνει έξω από τρίτη διοργάνωση."

Για το τί πρέπει να αλλάξουν:

"Πρέπει να αλλάξουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Υπήρχαν παιχνίδια που δεν παίξαμε καλά. Αλλά δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με το ποδοσφαρικό κομμάτι, αλλά με το θέμα της διάθεσης. Ειδικά στα δύο τελευταία ματς ήταν σα να μην υπήρχε διάθεση. Έχουμε χρέος όλοι μας απέναντι στους Έλληνες, στους εαυτούς μας και πρέπει να παίξουμε με διάθεση με ψυχή για να κερδίσουμε αυτά τα δύο ματς. Αυτό που θέλω είναι να κερδίσουμε όπως κερδίζαμε πάντα. Με ψυχή να παίξουμε κι όλα τα άλλα θα έρθουν."

Για το αν πιστεύει ότι μπορούμε να ξαναδούμε την καλή Εθνικλή ομάδα:

"Πρέπει να βγει κάτι εγωιστικό. Πρέπει να δείξουμε ότι η Εθνική έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Απλά δεν παρουσίασε το πρόσωπο και την αξία που έχουμε. Αν είμαστε ενωμένοι και παίξουμε με ψυχή μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους Δεν φοβομασταν κανέναν. Είτε κερδίζαμε είτε όχι τους κοιτάγαμε όλους στα μάτια. Έγινε αυτό και στα προκριματικα του 2018, κοντράραμε το Βέλγιο, χάσαμε στο Καραϊσκάκη σε ματςπου δεν αξίζαμε αν χάσουμε. Πρέπει να βγάλουμε την ψυχή του Έλληνα για να αρχίσει να αλλάζει η κατάσταση σιγά σιγά.

Πιστεύω ότι μπορούμε να δούε και πάλι την καλή Εθνικη ομάδα. Υπάρχει ταλέντο, υπάρχουν παίκτες που παίζουν σε καλές ομαδες. Αν δεν το πίστευα δε θα ήμουν εδώ. Μπορεί να ανακάμψει η ομάδα και να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά. Ο κόσμος μπορεί να είναι απογοητευμένος όπως χάσαμε από την Φινλανδία και την Ουγγαρία αλλά εμείς δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, πρέπει να αποδείξουμε ότι η Εθνική μπορεί να γίνει ξανά αυτό που ήταν."
Keywords
Τυχαία Θέματα