Τόμας Μίλερ: «Αν το σχέδιό μας λειτουργήσει, δεν θα διασκεδάσει o Εμπαπέ!»

Ο Γερμανός επιθετικός ήταν γεμάτος επαίνους για τον Γάλλο σταρ, ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Ναντ το βράδυ του Σαββάτου. Ο δύο φορές νικητής του Champions League ωστόσο πιστεύει ότι η ομάδα του έχει βρει το κλειδί για να σταματήσει τον Εμπαπέ:

«Η εκρηκτικότητά του, η λήψη αποφάσεων, είναι όλα αποτελεσματικά

και μου αρέσει αυτό. Νομίζω ότι όλος ο κόσμος λατρεύει να τον παρακολουθεί. Αλλά αν το σχέδιό μας λειτουργήσει, δεν θα διασκεδάσει αύριο».
Ο Εμπαπέ είχε άμεση επίδραση, παίζοντας ως αλλαγή στον πρώτο αγώνα, στην επιστροφή μετά από τον τραυματισμό του, αλλάζοντας την εικόνα του αγώνα καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν άρχισε να επιτίθεται περισσότερο μετά το γκολ του Κομάν. Ο Γάλλος διεθνής πέτυχε δύο γκολ τα οποία ακυρώθηκαν με την επέμβαση του VAR.

Ο Γάλλος επιθετικός, που σημείωσε επίσης δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του στο “Classique” επί της Μαρσέιγ πριν από δύο εβδομάδες, θα είναι αναμφίβολα ο άνθρωπος που θα παρακολουθήσει κανείς την Τετάρτη, ακόμα κι αν η Μπάγερν ισχυρίζεται ότι έχει βρει τα αδύνατα σημεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα